Абитуриенти/Абсолвенти


Абитуриенти/Абсолвенти

Колко бързо минават ученическите години… Докато се усетиш – и ето те в двора на училището с мечтаната рокля или костюм, крещящ до побъркване цифрите от 1 до 12. Отстрани, без да се натрапват, гордо гледат твоите близки и не могат да повярват как бързо е минало времето.

Няма лъжа – Вие сте порасналата дъщеря, порасналият син. Неузнаваеми с прическата, силния грим и бутилката в ръка – ей така за самочувствие или пък за емоция. Най-специалният и най-незабравимият ден, в който искаш да извикаш на живота – „Здравей!”. Стоиш пред огледалото – отсреща виждаш другото ти „аз” – пораснало, помъдряло и… все така щуро.

Бързаш, за да хванеш живота и да не се изпуснете взаимно. Имаш само няколко часа за пренастройка, в които ти предстоят много танци. И може би сълзи. На тъга- от раздялата с любими учители и приятели от класа, и на радост – от тайнството на предстоящото ново начало. И точно тези часове ще останат завинаги в спомените ти. За да можеш да ги визуализираш – ти трябва професионален фотограф.

Обещавам да изпълня всяко твое желание, да помогна да стане по-красиво, по-цветно и по-шантаво.

Предлагам фото заснемане на абитуриентски фотосесии, изпращане на абитуриенти заснемане на самия празник с родители и гости, индивидуални фотосесии, фото заснемане на абсолвентски бал, фото заснемане на целия клас, изработване на албуми за завършване на абитуриенти, зрелостници, завършване на 4-ти клас, фотоалбуми за детски градини, фото книги за абсолвенти, фото книги за абитуриенти.

    © ЗАПАЗЕНИ АВТОРСКИ ПРАВА 2019