За мен

Untitled 3

   
Здравейте! Казвам се Стойо Петков Петков. Роден съм на 21.06.1989 година в Пловдив, където завършвам и Средното си Образование в Частна Профилирана Гимназия "Класик" с Английски и Италиански език.
След 2008 година започнах да се занимавам с Фотография, това ме накара да се развивам в тази посока и изкарах множество фотографски курсове.
След 7 години опит и търсене на различни техники, през 2015година създадох Първата си самостоятелна изложба " Обективът моето трето око ". В следващите години продължих работата си върху портретната и пейзажна фотография. Там се развих и най-много. Все още искам да доразвия уменията си в Спортната журналистическа фотография. През 2018 година, започнах да се занимавам и с видео заснемане и монтаж. Следващият голям проект дойде през есента на 2018 - "Потъване". Видеата и голяма част от снимките в спектакълът са мое дело. През 2019та снимах три видеа с модна и художествена насоченост. Предстои ми Втора изложба и още два проекта, свързани с Театър, Кино и Фотография.

 Контакт / Contact

  • +359 86657402

  • +359 86657402

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Следвай ме / Follow me 


 

© Copyright by st-photo.com .All Rights Reserved. Petkov 2020