страницата се обновява


ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ ЦЕНИ

Фотосесия  в екстериорна среда. От изчистени класически изпълнения през Glamour и Fashion до… където Ви стигне въображението!

АБИТУРИЕНТИ 2020

Фото заснемане на абитуриентски бал!
Колко бързо минават ученическите години… Докато се усетиш – и ето те в двора на училището с мечтаната рокля или костюм, крещящ до побъркване цифрите от 1 до 12. Отстрани, без да се натрапват, гордо гледат твоите близки и не могат да повярват как бързо е минало времето. Няма лъжа – Вие сте порасналата дъщеря, порасналият син. Неузнаваеми с прическата, силния грим. Най-специалният и най-незабравимият ден, в който искаш да извикаш на живота – „Здравей!”. Стоиш пред огледалото – отсреща виждаш другото ти „аз” – пораснало, помъдряло и… все така щуро.

Будоарна фотосесия

 Будоарна фотосесия -не просто снимки, а изживяване!
В днешното забързано ежедневие, летейки от задача към задача, често не остава време да се поглезите  и да се  насладите на някакво изживяване. Истината е, че всяка една от вас иска да се почувства специална, красива и секси. Затова и от векове жените се гримират и си правят прически; затова си купуват бижута и красиви дрехи. ....
 

 Контакт / Contact

  • +359 86657402

  • +359 86657402

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Следвай ме / Follow me 


 

©  ЗАПАЗЕНИ АВТОРСКИ ПРАВА 2019