Фотограф за детски рожден ден

Фотограф за детски рожден ден

Фотограф за детски рожден ден – дарете детето си с едни невероятни снимки от партито за спомен. В предстоящия му дълъг път на израстване, като личност нека се радва на професионално запечатените моменти през изминалите му рождени дни.

Заснемане на Рождения ден

За всички деца рожденият ден е любим празник!

Те го очакват с особен трепет и вълнение. Море от подаръци, изненади и гости. Забавни истории, състезания и много настроение. Желаете да запечатате тези събития във вашата памет за дълго, нали?

Представете си само, как вашето пораснало дете, след пет, десет, двадесет години с възторг и усмивка разглежда снимките и си спомня за всички тези радостни събития. Отново се потапя в атмосферата на празника, изпълнено с ентусиазъм и нескрито веселие.

Професионален фотограф на детски рожден ден

Професионалният фотограф винаги знае как органично и в същото време ненатрапчиво да улови цветните моменти на детския празник. Той знае как да се държи с децата във всяка ситуация. Фотографът е магьосника, който е в състояние да предаде цялата красота на един толкова важен за всяко дете ден!

Детският фотограф трябва да бъде истински виртуоз, защото най-важното нещо за получаване на страхотни снимки е доброто настроение на детето и неговите малки гости. Да се заснемат деца е много трудно, защото техните емоции се променят във всеки един момент и само професионалиста успява да ги улови. От фотографа се изисква да владее всички необходими тънкостите на професията.

Детски фотограф – фото албум

Фотоизкуство, в центъра на което е поставено вашето дете и неговия празник, може да се комбинира с репортаж, постановъчна фотография, портретна фотография, така че бъдете уверени – нито един важен аспект от празника няма да убегне от обектива на фотографа.

Снимките от рождения ден ще ви радват със своята яркост и емоционалност. Вие получавате не просто страхотни снимки, а спомени, парченца история от живота на Вашето дете.

Професионалният фотограф е настоящия летописец, който ще напише фото историята на Вашето дете по години

 

Предложението ми за заснемане на децки рожден ден за 2017 година включва:

  • Резервиране на дата.
  • Предварителни контакти по e-mail, телефон и наживо.
  • Заснемане на на вашето дете
  • Включена минифотосесия в деня на рождения ден.
  • Получавате всички снимки с основни корекции.
  • Файловете получавате на персонализиран DVD диск.

 

Цена за 2 часа  70 лв за секи следващ започнат по 5 лв