Изложба - „Обектива,моето трето око“

Оценете
(0 гласа)

 Здравейте, имаме удоволствието да ви поканим на първата самостоятелна изложба на фотограф Стойо Петков.

08 октомври 2015г. от 18:30часа е датата на откриване на изложбата в „Музеен център за съвременна история“ гр. Пловдив.
Изложените фотографии ще може да видите до 22 октомври 2015г.

Очакваме ви

001

Навярно не сте чували за Стойо Петков, двадесет и шест годишен, от Пловдив. Но той има с какво да Ви заинтригува. Завършил през 2008 година курс по фотография при професора по фотография-Никола Лаутлиев, Стойо не е просто поредният млад човек, притежаващ фотоапарат. Той е все още прохождащ, но пламенен творец, който вярва в себе си и своите възможности.

С удоволствие Ви представя своята първа самостоятелна изложба, озаглавена „Обектива,моето трето око“ .Младият пловдивчанин има за цел да покаже изкуството през очите на човек с остатъчно зрение до 15 процента или казано по друг начин със силно намалено такова. От тук идва и името на проекта, тъй като фотоапаратът е средството, с чиято помощ Стойо може да покаже света през своите очи. Архитектурната, портретната, пейзажната, театралната и спортна фотография са няколкото подтеми, обединени и представени в изложбата. Улавяйки момента в миналото и „запечатвайки“ го завинаги с фотоапарата си, Стойо предизвиква зрителя да поиграе с въображението си, да бъде и откривател, и създател на посланията и историите, скрити зад фотографиите.

С работата си младият фотограф доказва, че „различните“ също са можещи, търсещи и намиращи своето призвание хора, такива, които следват своите мечти и ги превръщат в реалност.

Стойо Петков би Ви бил изключелно благодарен и признателен, ако проявите желание да го подкрепите в неговата инициатива и работа като творец.

Очакваме ви!

Адрес: ул. „Ангел Букорещлиев“ 14

                                                                                                                                           

Всичките работи могат да бъдат закупени